warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ezoteria/linkcsoport.info/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

kötelező

Segítség a kgfb váltáshoz - 2013

A site cikkeiből megismerheti azt, hogy hogyan lásson hozzá egy kötelező biztosítás és kgfb kiváltásához. Kötelező felelősségbiztosítás és kgfb csere esetén se gondolkozzon az oldal meglátogatásával kapcsolatban. Ha érdekli, mik azok a tényezők, amiket figyelembe kell venni kötelező biztosítás, illetve kgfb vételkor? Ismerje meg, melyek azok az intő jelek, amelyeket mindenképpen fel kell, hogy ismerjen a jó tranzakció megszületésének érdekében.

Archived in

Szeretne képbe kerülni a kgfb-vel kapcsolatban?

Eltévedt a kötelező biztosítások útvesztőiben? Egy olyan honlapot szeretne, ahol világosan le van jegyezve az összes olyan infó, amit a gépjármű felelősségbiztosításról ismerni javallott? Gratulálunk, most hatalmas mázlija van! A Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítások weboldal egybegyűjtött szinte minden olyan létező kötelező biztosítással foglalkozó infót, amire Ön csak kíváncsi lehet.

Archived in

Kötelező biztosítás - GoDirektnél

Kössön kötelező biztosítást (KGFB) a GoDirekt használatával! Az oldalon található kötelező biztosítás kalkulátort használva számos különféle biztosító közül nézheti ki azt, amelyik az elképzeléseinek a leginkább megfelelő! A múltbéli kötelező gépjármű felelősségbiztosítás számításokat pedig egyszerűen elmentheti, hogy később bármikor visszatérjen az elmentett KGFB számokhoz. Ha szeretne még többet megtudni a kötelező biztosítás alapjairól, arra a GoDirekt oldalán ugyanúgy lehetősége rejlik! Hisz tudja, a kötelező gépjármű biztosítás -al kapcsolatos tájékozódással semmit nem veszíthet.

Archived in

Autósok számára készült blog

Ahány autótulaj, annyiféle ragaszkodás is megfigyelhető az autókhoz. Van, akiknek jó móka, mások számára egyenesen életstílus, de van akinek mindössze egy szimpla közlekedési tárgy, semmi több sem ennél... Az Autósvilág blog törekszik több különböző felfogást is elemezni, hogy ezt követően egybeszedje a legfontosabb autós témaköröket. Autós költségek elemzése, fejlesztési irány vagy a kötelező biztosítás útvesztői, mindössze egy néhányat kiemelve.

Archived in

Kötelező e drága kgfb-jű autót választanunk?

Ha a legropogósabb autós hírekre vagy tesztekre kíváncsi, akkor a legjobb helyen keresgél. A blog ugyanis több típus tesztjét is feldolgozza. De az autóteszteken túl a gépjárműadóktól a kötelező biztosítások fontosságáig rengeteg más dologról is szó esik. Azt pl. tudta, hogy azok akik zöld autót vezetnek, számos mindenben kedvezménnyel számolhatnak (kötelező biztosításnál is)? Mondjuk el kell mondani, hogy csak 5 év elteltével hozza vissza a ráköltött extra pénzt.

Archived in

Mindig csak jót tesznek a kötelező dolgok

Az emberek tudják, hogy vannak olyan dolgok, amelyek mindenki számára kötelezőek. A kötelező dolgok ugyanis csak jót tesznek az embereknek és azért vannak kitalálva, hogy segítséget kaphassanak az emberek olyan esetekben is, amikor mástól nem kapnának segítséget és máshonnan nem is várhatnak ekkora mértékű segítséget, mint amekkorát ettől a biztosítótól kaphatnak.

Archived in

A legújabb kötelező biztosítást szeretnéd?

A kötelező biztosítás nálunk is törvénybe jött, s a hatóságokat nem érdekli, hogy ki hallott róla és ki nem, ők minden törvényszegő állampolgárt megbüntetnek. Nem érdemes kísérteni a sorsot, mert bármikor utolérhet minket. Ezúttal tehát megkérünk minden kedves gépjárművezetőt, hogy minél előbb kösse meg a kötelező gépjármű biztosítást, az általa kiválasztott biztosítónál.

Archived in

Mindenki kedvenc biztosítása

A kötelező biztosításra mindig szükség van aki szeretne gépjármuvet vezetni. Mindég jól átkell gondolni, hogy hol is költsük meg azt a bizonyos szerződést, mivel sok mindent vonhat maga után ha netán nem elég megbizható a cég és nem fizet a baj esetén időben. Mindent okosan át kell gondolni, hogy ne potyára fizetsünk ha nem legyen értelme is.

Archived in

kötelező, bónusz-málusz kedvezmény

Ha valaki nem fizette be a kötelező biztosítási díját, akkor elveszítette a bónusz-málusz kedvezményét, viszont az új kötelező biztosítási törvény ezt megszüntette és nem fog az eddig megszerzett bónuszok nélkül maradni. Sőt, a tarifa kalkulátor is nagy sikerességnek örvend. Viszont mindenképp figyeljünk oda és ne lépjük túl a 60 napos határt, mert akkor büntetést kell fizetnünk a biztosítónak.

Archived in

Aegon Kgfb

Úgy döntöttél hogy szeretnél kötelező biztosítást dönteni de viszont nem tudod hogy milyen bajok lehetnek a biztosítással vagy hogy melyek a díjak és hogy melyik cégnél érdemes biztosítást kötni? Akkor semmi gond hiszen ha ellátogatsz oldalunkra minden egyes kérdésedre tökéletes és megfelelő válasszal szolgálunk, bátran fordulj hozzánk. Használd díjmentes kalkulátorunkat honlapunkon. Aegon Direkt

Archived in

A biztosítás kötése egyre gyorsabb lett

Interneten megkötött kötelező biztosítás esetén hatvan napig járhat az autó tulajdonosa, és nem büntetik meg, mert időbe telik míg a biztosító cég elintézi a papírmunkát. Könnyítse meg velünk az adminisztrációt. A biztosítás kötése egyre inkább sürget minden személygépkocsi tulajdonost. Egyszerű és olcsó megoldást keres kötelező kötéshez? Erre a legjobb megoldás a kötelező biztosítás kalkulátor. Sok ajánlatból választhatnak oldalunkon, percek alatt megköthetik biztosításukat otthonról, kényelmesen.

Archived in

Azok, akik kötelező váltásra számítanak

Az idei év elejétől új kötelező biztosítási törvény jelent meg. Érdemes megnézni részletesen, hogy milyen változásokat jelent ez a biztosításkötőknek. A biztosítók nagyon sok kötelező váltásra számítanak ebben az évben is, ehhez oldalunkon kalkulátort talál, hogy ki tudja választani az önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Nézze meg oldalunkat és nem fog csalódni bennünk,de erről csak akkor bizonyosodhat meg ha ki is próbálja.

Archived in

Kötelező biztosítási törvénye

Idén a kötelező biztosítás díja megváltozik. Az oldalukon pontosan utána olvashat a változásoknak. Teljesítmény alapján lesz meghatározva, míg a tavaly hengerűrtartalom alapján számolták. Rossz oldalai is vannak az új kötelező biztosítási törvényeknek. 2011-től sok autó tulajdonos kötelezőt fog váltani. És miért? Sokkal több pénzt fog megtakarítani.

Archived in

Kötelező biztosítás átalakítása

Az új kötelező biztosítási szabályok megváltoztatása automatikusan magával vonja a bónusz-málusz rendszer átalakítását. Ha szeretnél többet megtudni a változtatásokról és ezeknek a következményeiről, akkor weboldalunkon mindenről idejében tájékozódhat. Ha külföldre utazunk kocsinkkal, de még nincs kezünkben a kötvényesített kötelező biztosításunk, akkor legyen nálunk az új biztosítási szerződés, és természetesen a zöldkártya.

Archived in

Kötelező biztosítással kapcsolatos kérdések

A biztosítás kötése egyre inkább sürget minden személygépkocsi tulajdonost. Így kényelmesen meg tudja érdeklődni a biztosítás részleteit, nálunk akár online is megkötheti. Weboldalunkon megtudhatja, hogy melyek a legújabb várható változások a kötelező biztosítással kapcsolatosan, hiszen jövőre is változni fog a törvény, ami szinte mindenkit érinteni fog. Kötelező biztosítás kötése előtt okvetlen nézzünk szét a biztosítási piac ajánlatai között.

Archived in