warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/ezoteria/linkcsoport.info/html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

terápia

Terápia Budapesten

Az embereknek általában sok gondjuk szokott lenni, amelyeket vagy meg tudnak oldani vagy nem. Sokan mondják azt is, hogy az idő segít, véleményünk szerint azonban pedig célravezetőbb, ha mi magunk teszünk azért, hogy az időnek könnyebb dolga legyen. Ajánlott pszichológus véleményét kérni, mert szakaszerű tanácsokat, hatékony segítséget kaphat ön is, melynek köszönhetően boldog lehet. A végső és egyben egyetlen hatékony megoldás egyértelműen csakis a terápia lehet.

Archived in

Pszichológus

Minden ember életében vannak bonyolult, idõszakok, amikor valamilyen módon segítségre szorul. A felmerülõ problémák lehetnek például: önmegvalósítási nehézségek, iskolai, vagy munkahelyi problémák, gyász, teljesítményproblémák, stb... A pszichoterápia a segítség professzionális Ez valójában nem más, mint beszélgetések sorozata, melyek segítségével a beteg képes lesz felismerni a problémáinak okát, és meg tudja oldani azokat. Az analízis elsõ egy-két alkalma ismerkedõ beszélgetés.

Archived in

A reflexológia népszerű

A reflexológia nagy népszerűségnek örvend, hazánkban is egyre keresettebb terápia. Érdemes komolyabban is foglalkozni vele, hiszen nagyon színes körben segítségünkre lehet a reflexológia, mint gyógymód. A reflexológia mindenki számára elérhető, kortól és nemtől függetlenül lehet alkalmazni. Nincsenek káros mellékhatásai sem. A reflexológia erősíti az immunrendszerünket, ezáltal az öngyógyító folyamatokat beindítja.

Archived in

Buchinger módszer

A Buchinger módszer egy méregtelenítő kúra. Természetesen meg kell válni az alkoholtól, a cigarettától. Emellett légző gyakorlatokat kell végezni. Elsősorban túlsúly, reumás, valamint szív-és keringési betegségek esetében ajánlott.

Archived in

Airola kúra részei

Az Airola kúra alapja a folyadék. Kúra kezdetét ideális beöntéssel kezdeni. Szomjúság esetén szobahőmérsékletű víz ajánlott, legalább 8 csészével naponta. A léböjt fontos feltétele a stresszmentes környezet.

Archived in

A sóterápiás kezelés

A sóterápiát sóbarlangokban végzik. A gyógymód az asztmás, allergiában szenvedő embereknek ajánlott a leginkább. Emellett immunerősítő hatással is bír.

Archived in

Az oxigénterápia

Az oxigénterápia hatására a vér mikrokeringése és a vérellátása javul, különösen jó eredményeket érhetünk el rákos megbetegedések esetében is

Archived in

Az agyagterápia alapja

Az agyagterápia fehér agyaggal dolgozik. Feltölti ásványi anyagokkal a testet és revitalizáló hatású. Fokozza a bőr vízmegtartó képességét. Reumás és ízületi gyulladásos megbetegedéseknél hatásos lehet.

Archived in

Ló medial pszichoterápia

A gyógylovaglás terápiás céllal alkalmazott, lehet egyéni vagy csoportos foglalkozás. Célja eredményesebb felépülés. A legtöbb pszichiátriai betegség kezelésére alkalmazható. Ajánlott depresszió, szorongásos zavarok, személyiségzavarok és viselkedészavarok esetén, szenvedélybetegségek, schizofrének kezelésében, szorongásos zavarok, magatartászavarok, kötődési zavarok leküzdésében.

Archived in

Légzésterápia

A légzésterápia különböző légzéstechnikákkal a beteget transzállapotba juttatja. Így a felszínre törhetnek a tudatalattiban elnyomott félelmek, szorongások. Ezek újra átélése lehetőséget ad arra, hogy megszüntessük őket. Háromféle technikája van: holotrop, újjászületés és vivation légzéstechnika.

Archived in

Atlantiszi AROLO

Egy komplex energetikai gyógyító rendszerről van szó. Az AROLO rendszere öt szinten vizsgálja az embert. Ezek szerint az októl függően kialakulhat diszharmónia fizikai, pszichikai, szellemi szinten. A módszer betegség okát kezeli, ezért így esély van rá, hogy véglegesen elhagyjunk a betegségeket. Nincs káros mellékhatása, bárhol és bármikor elvégezhető.

Archived in

Tajcsi

A tajcsi egy belső stílusú harcművészet. A tajcsi gyakorlása közben a testi-szellemi koncentrációra fekteti a hangsúlyt. Oldja a szellemi-érzelmi stressz hatásait. A gyakorlás bármely életkorban elkezdhető. A tajcsit akár otthon, akár a természetben is gyakorolhatjuk, nem igényel különleges ruházatot.

Archived in

Pszichodinamikus mozgás és táncterápia

A pszichodinamikus mozgás és táncterápia célja, hogy a testi érzéseket a felszínre hozza, majd pedig ezeket kijavítja. A terapeuták személyes beszélgetések alkalmával megbizonyosodnak róla, hogy a páciens megfelelő-e a pszichodinamikus mozgás és táncterápia.

Archived in

Jóga

A jóga a test, az érzelmek harmonikus összhangja a nyelve, a szanszkrit. A jógagyakorlást kortól függetlenül bármikor elkezdhetjük. Nincs szükség előképzettséghez. Országszerte különböző központok és jógaoktatók várják a jógázókat.

Archived in

Tenyérelemzés

A tenyérelemzés segítségével megtudjuk, hogy milyen az egészségi állapotunk. Szerelem, kaland, jövő – mindenre fény derül. Segíthet döntéseket is hozni a karierrel és szerelmi életünkkel kapcsolatban is. Fontos megjegyezni, hogy a tenyérelemzés és a tenyérjóslás az két különböző dolog.

Archived in